fbpx

Grafisch ontwerp

Design by Tessa is hét no-nonsense ontwerpbureau in Nieuwegein en omgeving, speciaal voor ondernemende bedrijven die zichzelf professioneler willen presenteren met originele en onderscheidende ontwerpen waardoor het bedrijf kan groeien. Je kunt bij mij terecht voor het uitwerken van de visuele identiteit van je bedrijf.

Je kunt bij mij terecht voor alles dat met Grafisch Ontwerp en Vormgeving te maken heeft, voor iedere vraag heb ik een passende oplossing. Of het nu om een LOGO, TEAMS ACHTERGROND, visitekaartje, poster, brochure, flyer, advertentie, social media uitingen, het opleuken van een powerpoint of iets heel anders gaat, het komt altijd beter over als het ‘even’ langs de vormgever is geweest. Ik zorg voor een goed eindresultaat tegen een aantrekkelijk uurtarief van €49,- excl btw.
Uiteraard geef ik vooraf een indicatie van het aantal uur dat ik bezig denk te zijn met jouw opdracht.

Plan nu een vrijblijvende belafspraak

Het is tevens mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat je korting krijgt op het standaard uurtarief, je komt nooit voor onverwachte kosten te staan en bent van alle kleine facturen en de daarbij behorende administratie af. Daarnaast zit je niet aan een contract vast én de strippenkaart blijft geldig tot de laatste strip.

Elke strip staat voor 15 minuten Grafisch werk. Na uitvoering van de werkzaamheden worden de gebruikte strippen (per 15 minuten) in mindering gebracht.
Je ontvangt na een afgeronde opdracht een overzicht met de resterende strippen.

De strippenkaart word vooraf voldaan. Nadat de betaling is ontvangen kan je direct gebruik maken van de diensten van de Design by Tessa.

Hier een greep uit mijn werk …

Stuur me een bericht
1
Stuur Tessa een bericht!
Grafisch [Logo] Ontwerpster
Hi, heb je een vraag?
Stel hem gemakkelijk en snel via WhatsApp!