fbpx

Grafisch ontwerp

Design by Tessa is hét no-nonsense ontwerpbureau in Nieuwegein en omgeving, speciaal voor ondernemende bedrijven die zichzelf professioneler willen presenteren met originele en onderscheidende ontwerpen waardoor het bedrijf kan groeien. Je kunt bij mij terecht voor het uitwerken van de visuele identiteit van je bedrijf.

Je kunt bij mij terecht voor alles dat met Grafisch Ontwerp en Vormgeving te maken heeft, voor iedere vraag heb ik een passende oplossing. Of het nu om een logo, visitekaartjes, posters, brochures, flyers, advertenties, social media uitingen, het opleuken van een powerpoint of iets heel anders gaat, het komt altijd beter over als het ‘even’ langs de vormgever is geweest. Ik zorg voor een goed eindresultaat tegen een aantrekkelijk uurtarief van €49,- excl btw.
Uiteraard geef ik vooraf een indicatie van het aantal uur dat ik bezig denk te zijn met jouw opdracht.

Strippenkaart

Het is tevens mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen. Het voordeel hiervan is dat je korting krijgt op het standaard uurtarief, je komt nooit voor onverwachte kosten te staan en bent van alle kleine facturen en de daarbij behorende administratie af. Daarnaast zit je niet aan een contract vast én de strippenkaart blijft geldig tot de laatste strip.

Elke strip staat voor 15 minuten Grafisch werk. Na uitvoering van de werkzaamheden worden de gebruikte strippen (per 15 minuten) in mindering gebracht.
Je ontvangt na een afgeronde opdracht een overzicht met de resterende strippen.

De strippenkaart word vooraf voldaan. Nadat de betaling is ontvangen kan je direct gebruik maken van de diensten van de Design by Tessa.

Hier een greep uit mijn werk …

Zij gingen je voor …

“Tessa is een fijne, flexibele en nauwkeurige designer. Ze denkt mee en komt met creatieve oplossingen.
Fijn om met haar samen te werken.”

Judith de Laat | Samen Sterk zonder Stigma

“Design by Tessa is een bureau wat creativiteit uitstraalt in al haar doen. Onze ervaring is zeer positief, met name het omzetten van een gedachte naar een creatieve visualisatie. Concept vorming is hierin een belangrijk proces waar Design by Tessa stil bij staat en snel tot uitvoering komt. De samenwerking is prettig, snel en communicatief.
Voor ons een basis voor langdurige samenwerking.”

Ilja Jansen | De Ruilfabriek

“Tessa heeft de digitale save the dates voor onze bruiloft gemaakt en begreep precies wat ik voor ogen had.
Ze is snel, flexibel en nauwkeurig!
Ik ben zeer tevreden!!”

Michelle van den Schoor | toekomstige Bruid

“Tessa heeft voor ons de kerstkaarten ontworpen voor de praktijk. Hierbij heeft ze rekening gehouden met ons bestaande logo en er een verfrissende draai aan gegeven. Dit klopte precies met hoe wij het in gedachten hadden, ze werkt snel en secuur. Ook de prijs/kwaliteit verhouding was in orde. We zullen haar in de toekomst zeker vaker inschakelen.”

Claudia Adelaar | Fysio HD

Heb je een vraag?
Powered by