fbpx

Logo

Wil je een professioneel ontworpen logo, helemaal voor jou op maat gemaakt?

Als (startende) ondernemer wil je graag goed voor de dag komen en dat begint bij een mooi logo. Nadat we je wensen besproken hebben maar ik een aantallen voorstellen voor een nieuwe logo. Vanuit deze basis maken we er samen een logo van dat helemaal bij jouw onderneming past.

Kosten voor het ontwerpen van een nieuw logo €349,- excl btw.

Daarnaast kan ik je oude logo ook opfrissen/moderniseren, kosten hiervoor zijn €199,- excl btw.

En heb je je logo alleen maar beschikbaar als een .jpg bestand? Deze zet ik handmatig om naar een vectorbestand. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de complexiteit en kwaliteit van je bestaande logo, vanaf €49,- excl btw.

Hoe ga ik te werk?

Een logo kan bestaan uit alleen tekst, uit tekst en een afbeelding of alleen uit een afbeelding. Uiteraard wil je een creatief en bijzonder lettertype gebruiken voor je logo zodat deze opvalt tussen alle andere logo’s. Als je een verkeerd lettertype gebruikt kan je bedrijf als onprofessioneel en goedkoop overkomen, wat natuurlijk niet je bedoeling is.

Ook kleurgebruik kan je logo maken of breken. Sommige kleuren passen (onverwachts) heel erg mooi bij elkaar terwijl andere vreselijk bij elkaar vloeken.

En waar wil je je logo voor gebruiken, alleen online, op kleding of moet het ook op drukwerk gebruikt worden.

Nadat we al deze punten samen hebben doogenomen ga ik voor je aan de slag en kom ik met een aantal voorstellen.
Vanuit deze basis gaan we samen kijken of we een logo kunnen creëren waar jij je helemaal goed bij voelt.

R

Incl. 3 correctierondes

R

Incl. handige styleguide

R

Incl. alle web & print bestanden

R

Incl. gratis favicon

Ben jij helemaal klaar voor je nieuwe logo?

Een aantal logo’s die door mij ontworpen zijn

Zij gingen je voor …

“De samenwerking met Tessa heb ik als heel prettig ervaren en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Een logo waar ik mijzelf weer helemaal in herken en wat ik graag wil uitdragen naar anderen zodat ik de juiste mensen kan aanspreken.”

Natalie van der Meide | Healthy Dressage

“Ik had zelf een logo bedacht en samen met Tessa is het tot een geweldig resultaat gekomen.
Het is fijn samenwerken met haar.”

Melinda de Hond | De Kracht van Creatie

“Tessa heeft een logo ontworpen voor mijn massagepraktijk. De samenwerking was heel erg prettig. Ik kon al mijn ideeën en wensen kwijt. En met het eerste opzetje had ze een idee toegestuurd met de vraag of ze op de goede weg was. Zo werd ik meegenomen in haar ontwerp voor mij. Ik kon daarin nog toevoegingen doen zonder dat ik voelde dat het teveel zou zijn en zo ontwikkelde Tessa onbewust steeds meer creativiteit in mij om mee te denken. Uiteindelijk heeft Tessa een super mooi logo ontworpen. Ik kan Design by Tessa zeker aanbevelen als je iets grafisch wilt vormgeven.”

Sally Ferrier van Room | IJsselstein Massage en Bewustwording

Heb je een vraag?
Powered by