fbpx
UITSTEKEND
16 recensies op
Gitte Burggraaf
Gitte Burggraaf
Het was een hele fijne samenwerking. We zijn tot een ontzettend mooi resultaat gekomen. Fijn dat mijn gedachten door het creatieve brein van Tessa werden omgezet tot een waanzinnig, ongelofelijk mooi logo:)
Laura Schuurman
Laura Schuurman
Wauw, wat is er in een sneltreinvaart een prachtig logo ontworpen. Het is fijn werken met Tessa - pakt de wens snel op, kundig en had bij haar 1e ontwerp de juiste koers al te pakken, knap! Ik ben heel blij, dankjewel Tessa!
Claudia Wind-Jupijn
Claudia Wind-Jupijn
Tessa heeft m'n logo aangepast nadat ik mijn bedrijfsnaam en -activiteiten had veranderd. Het logo past nu helemaal bij mij en mijn bedrijf. Ik ben er dan ook superblij mee! Tessa heeft echt een goede vertaling gemaakt van mijn wensen. Hierbij neemt ze alle details mee. En verder is het gewoon erg leuk en prettig werken met haar.
Richard van Nieuwkerk
Richard van Nieuwkerk
Designbytessa heeft voor mijn bedrijf nieuwe logo’s ontworpen. Uit een aantal mooie voorstellen de voor ons juiste versie gekozen. Daarna zijn alle gevraagde formats aangeleverd en is een uitleg gegeven waarvoor de formats gebruikt kunnen worden, bijv. voor briefpapier. Alles is in korte periode opgesteld en aangeleverd. Perfect, hier spreekt een heel tevreden klant!
José van Eldik
José van Eldik
Ik ben superblij met het logo wat Tessa voor me gemaakt heeft. De communicatie verliep vlekkeloos, ze luistert goed naar de wensen en weet dat uitstekend te vertalen naar een mooi en professioneel logo!
Christel Raats
Christel Raats
Het is fijn om met Tessa te werken. Ze heeft mijn eigen ideeën en wensen omgezet in een nieuw logo dat als gegoten past bij BureauCiC. Tessa reageert snel en adequaat. Ik ben super tevreden!
natascha huige
natascha huige
Ik was op zoek naar iemand die een template kon ontwerpen dat aansloot bij de website. Zij heeft dat snel en vakkundig gedaan, en voelde goed aan wat er nodig was. De communicatie en samenwerking verliep ook erg prettig. Ik ben tevreden, dankjewel Tessa!
Diana Eissens
Diana Eissens
In Tessa heb ik niet alleen een hele goede grafisch vormgever gevonden, ze begreep direct de essentie van mijn bedrijf en wist dit te vertalen in een prachtig nieuw logo! Tessa denkt met je mee en kruipt in datgene waar het in jouw bedrijf om draait en waar jouw missie voor staat. Dit in combinatie met haar grafische vormgeving skills, oog voor details en hoge mate van intuïtie is een gouden combinatie. Een fantastische vormgever om mee samen te werken: zij heeft zichtbaar gemaakt wat ik alleen onder woorden wist te brengen.
Elvera Niën
Elvera Niën
Na een bezoek aan haar website wist ik dat zij degene was aan wie ik mijn zelf gemaakte logo toevertrouwde. Haar website had een sprankelende uitstraling en de stijl sprak mij aan. Ik kon heel eenvoudig een gratis belafspraak maken. Mijn verzoek was of zij een professionele blik wilde werpen op mijn zelfgemaakte logo. Tessa stelde een kleine verandering voor en deze heeft ze ook doorgevoerd. Hierdoor heeft mijn logo echt een upgrade gekregen. Het contact verliep via WhatsApp en e-mail. Binnen een paar dagen ontving ik het logo in diverse formaten met uitleg en een Brand Style guide met daarin de huisstijl gegevens.
Menno Griffiths
Menno Griffiths
Voor mijn nieuwe bedrijf had ik een logo nodig. Ik legde aan Tessa uit wat ik in gedachten had (eenvoudig, zakelijk, strak) en zij vertaalde dat snel naar enkele goede voorstellen waarvan we er eentje vervolgens verder hebben uitgewerkt. Het proces ging allemaal lekker snel en Tessa hield zich keurig aan afgesproken deadlines. Nadat ze klaar was met de opdracht en ik had betaald kon ik haar makkelijk benaderen met enkele vervolgvragen. Ze heeft onder andere het logo nog verwerkt in een banner voor op LinkedIn. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. Ik kan Tessa aanbevelen voor iedereen die snel een onderscheidend logo nodig heeft!
Stuur me een bericht
1
Stuur me een bericht!
Design by Tessa
Hi, heb je een vraag?
Stel hem gemakkelijk en snel via WhatsApp!