fbpx

Professioneel logo laten ontwerpen in de regio Nieuwegein

Wil jij een Professioneel logo laten ontwerpen? Daarvoor ben je bij Design by Tessa in Nieuwegein aan het goede adres.
Met mijn persoonlijke aanpak maken we samen dat prachtige professionele logo dat jij nodig hebt voor je (startende) onderneming. Omdat ik veel ervaring heb met het omzetten van iemand anders zijn of haar ideeën naar een mooi en bruikbaar logo kan ik je daarmee dus goed helpen. En uiteindelijk moet je het ook zo zien, ik help jou om je wensen om te zetten naar een professioneel logo.
Dat is tenslotte wat je bedrijf verdient.

your wish is my design

WAAR MOET EEN PROFESSIONEEL LOGO AAN VOLDOEN?

Het is belangrijk om een goede eerste indruk te maken bij je eventuele klanten. Het eerste wat veel mensen van je bedrijf zien is je logo. Het moet passen bij jou als persoon, bij je bedrijf én bij je ideale klant. De volgende punten zijn belangrijk wanneer je een logo gaat (laten) maken:

 1. Leesbaarheid: gebruik een goed en leesbaar lettertype.
 2. Kwaliteit: zorg altijd dat je een goed bestandsformaat van je logo hebt.
 3. Kleurgebruik: kies kleuren die bij jou passen maar laat het geen kermis worden.
 4. Afbeelding: gebruik alleen een afbeelding als het je boodschap versterkt.
Maak een gratis afspraak voor een virtueel kopje koffie

EEN PROFESSIONEEL LOGO IS DE START VAN JE EIGEN BEDRIJF

Een professioneel bedrijfslogo is de start en dus een belangrijk onderdeel van de hele huisstijl waarmee je jezelf en je bedrijf presenteert. Veel mensen vinden een logo in de eerste plaats niet zo belangrijk omdat een logo ook later gemaakt kan worden. Maar zodra je van start gaat met je nieuwe ondernemenig, zal je merken dat het iets is dat je gaat uitstellen. Voordat je het weet ben je goed op weg met je bedrijf, maar zonder een passend logo. En dat wil je niet dus start er nu mee!

IN 4 STAPPEN MAAK IK EEN PROFESSIONEEL LOGO IN MIJN STUDIO IN NIEUWEGEIN

Een logo ontwerpen hoeft niet lang te duren. Doordat mijn aanpak uniek en persoonlijk is, kunnen we samen in 4 stappen tot een mooi logo komen. 

 • Allereerst vertel je mij je wensen.
 • Daarna ga ik ermee aan de slag en maak ik een aantal voorstellen voor je.
 • Zodra er eentje bij zit waar je blij van word, dan gaan we deze fine-tunen.
 • En we gaan net zo lang door totdat jij tevreden bent, het is tenslotte jouw logo!

Jij wilt toch ook een logo dat helemaal voor jou op maat gemaakt word en de professionele uitstraling krijgt die je bedrijf verdient?

JE LOGO EN JE WEBSITE LATEN ONTWERPEN?

Als je dan een mooi logo hebt, dan kan een passende website natuurlijk ook niet uitblijven. En ook hier kan ik je goed mee helpen. Wil je meer informatie? Kijken dan even op mijn website van ZINNIG [web] DESIGN, daar vind je alles wat je wilt weten.

 VOORBEELDEN VAN LOGO’S DIE IK IN MIJN STUDIO IN NIEUWEGEIN GEMAAKT HEB

Logo ontwerp in opdracht van Dominique Doet!

“Tessa heeft een prachtig logo voor mij ontworpen! Zij kon snel vanuit de informatie die ik haar heb gegeven (achtergrond, wat wil ik uitstralen, combinatie zakelijke – en persoonlijke uitstraling) een eerste ontwerp laten zien. Tessa luistert goed en is snel. Een Designer met hoofdletter D!“

Dominique Loof | Dominique Doet!

WIL JIJ NOU OOK ZO’N PROFESSIONEEL LOGO LATEN MAKEN?

Helemaal persoonlijk en uniek voor jou:

 • Inclusief bestanden die je nu en in de toekomst nodig hebt (t.w.v. €97,-)
 • Inclusief handig Brandboard
 • Inclusief Favicon, te gebruiken voor je website, social media en mail
Stuur me een bericht
1
Stuur me een bericht!
Design by Tessa
Hi, heb je een vraag?
Stel hem gemakkelijk en snel via WhatsApp!