fbpx

Zij gingen je voor …

“In Tessa heb ik niet alleen een hele goede grafisch vormgever gevonden, ze begreep direct de essentie van mijn bedrijf en wist dit te vertalen in een prachtig nieuw logo! Tessa denkt met je mee en kruipt in datgene waar het in jouw bedrijf om draait en waar jouw missie voor staat. Dit in combinatie met haar grafische vormgeving skills, oog voor details en hoge mate van intuïtie is een gouden combinatie. Een fantastische vormgever om mee samen te werken: zij heeft zichtbaar gemaakt wat ik alleen onder woorden wist te brengen.”

Diana Eissens | BySense Photography

 

“Het is fijn om met Tessa te werken. Ze heeft mijn eigen ideeën en wensen omgezet in een nieuw logo dat als gegoten past bij BureauCiC. Tessa reageert snel en adequaat. Ik ben super tevreden!

Christel Raats | BureauCiC

“Na een bezoek aan haar website wist ik dat zij degene was aan wie ik mijn zelf gemaakte logo toevertrouwde. Haar website had een sprankelende uitstraling en de stijl sprak mij aan. Ik kon heel eenvoudig een gratis belafspraak maken. Mijn verzoek was of zij een professionele blik wilde werpen op mijn zelfgemaakte logo. Tessa stelde een kleine verandering voor en deze heeft ze ook doorgevoerd. Hierdoor heeft mijn logo echt een upgrade gekregen. Het contact verliep via WhatsApp en e-mail. Binnen een paar dagen ontving ik het logo in diverse formaten met uitleg en een Brand Style guide met daarin de huisstijl gegevens.”

Elvera Niën | Buro Veer

“Ik was op zoek naar iemand die een template kon ontwerpen dat aansloot bij de website. Zij heeft dat snel en vakkundig gedaan, en voelde goed aan wat er nodig was. De communicatie en samenwerking verliep ook erg prettig. Ik ben tevreden, dankjewel Tessa!”

Natascha Huige | Ekam Yoga

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

“Voor mijn nieuwe bedrijf had ik een logo nodig. Ik legde aan Tessa uit wat ik in gedachten had (eenvoudig, zakelijk, strak) en zij vertaalde dat snel naar enkele goede voorstellen waarvan we er eentje vervolgens verder hebben uitgewerkt.
Het proces ging allemaal lekker snel en Tessa hield zich keurig aan afgesproken deadlines. Nadat ze klaar was met de opdracht en ik had betaald kon ik haar makkelijk benaderen met enkele vervolgvragen. Ze heeft onder andere het logo nog verwerkt in een banner voor op LinkedIn. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat.
Ik kan Tessa aanbevelen voor iedereen die snel een onderscheidend logo nodig heeft!

Menno Griffiths | Plain Legal

“Tessa heeft een prachtig logo voor mij ontworpen! Zij kon snel vanuit de informatie die ik haar heb gegeven (achtergrond, wat wil ik uitstralen, combinatie zakelijke – en persoonlijke uitstraling) een eerste ontwerp laten zien. Tessa luistert goed en is snel.
Een Designer met hoofdletter D!

Dominique Loof | Dominique Doet!

“Tessa is een fijne, flexibele en nauwkeurige designer. Ze denkt mee en komt met creatieve oplossingen.
Fijn om met haar samen te werken.”

Judith de Laat | Samen Sterk zonder Stigma

“Tessa heeft een logo ontworpen voor mijn massagepraktijk. De samenwerking was heel erg prettig. Ik kon al mijn ideeën en wensen kwijt. En met het eerste opzetje had ze een idee toegestuurd met de vraag of ze op de goede weg was. Zo werd ik meegenomen in haar ontwerp voor mij. Ik kon daarin nog toevoegingen doen zonder dat ik voelde dat het teveel zou zijn en zo ontwikkelde Tessa onbewust steeds meer creativiteit in mij om mee te denken. Uiteindelijk heeft Tessa een super mooi logo ontworpen. Ik kan Design by Tessa zeker aanbevelen als je iets grafisch wilt vormgeven.”

Sally Ferrier van Room | IJsselstein Massage en Bewustwording

“Design by Tessa is een bureau wat creativiteit uitstraalt in al haar doen. Onze ervaring is zeer positief, met name het omzetten van een gedachte naar een creatieve visualisatie. Concept vorming is hierin een belangrijk proces waar Design by Tessa stil bij staat en snel tot uitvoering komt. De samenwerking is prettig, snel en communicatief.
Voor ons een basis voor langdurige samenwerking.”

Ilja Jansen | De Ruilfabriek

“De samenwerking met Tessa heb ik als heel prettig ervaren en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Een logo waar ik mijzelf weer helemaal in herken en wat ik graag wil uitdragen naar anderen zodat ik de juiste mensen kan aanspreken.”

Natalie van der Meide | Healthy Dressage

“Tessa heeft de digitale save the dates voor onze bruiloft gemaakt en begreep precies wat ik voor ogen had.
Ze is snel, flexibel en nauwkeurig!
Ik ben zeer tevreden!!”

Michelle van den Schoor | toekomstige Bruid

“Tessa heeft voor ons de kerstkaarten ontworpen voor de praktijk. Hierbij heeft ze rekening gehouden met ons bestaande logo en er een verfrissende draai aan gegeven. Dit klopte precies met hoe wij het in gedachten hadden, ze werkt snel en secuur. Ook de prijs/kwaliteit verhouding was in orde. We zullen haar in de toekomst zeker vaker inschakelen.”

Claudia Adelaar | Fysio HD

“Ik had zelf een logo bedacht en samen met Tessa is het tot een geweldig resultaat gekomen.
Het is fijn samenwerken met haar.”

Melinda de Hond | De Kracht van Creatie

Wil je meer reviews lezen of zelf een review plaatsen?

Stuur me een bericht
1
Stuur Tessa een bericht!
Grafisch [Logo] Ontwerpster
Hi, heb je een vraag?
Stel hem gemakkelijk en snel via WhatsApp!